Рятувальники Костянтинівки загасили пожежу на підприємстві після обстрілу | ZI.ua
Акция закончилась

Вчора у Костянтинівці горіло підприємство після обстрілу. Фото

9 вересня 2024, 15:52 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Покровськ, Курахове 369
Поділитися:
Вчора у Костянтинівці горіло підприємство після обстрілу. Фото
Последствия пожара в Константиновке / Фото: ГСЧС

Учора рятувальники гасили пожежу у Костянтинівці. 8 вересня ворог завдав удару по місту, виникло загоряння будівлі на території одного з підприємств міста, повідомили у ДСНС.

"Рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежу покрівлі та конструктивних елементів будівлі на площі 200 кв. м.", — йдеться у повідомленні.


Крім того, рятувальники Донецької області двічі гасили пожежі у Кураховому.

"Того ж дня окупант масовано обстріляв житловий сектор м. Курахове Покровського району, через що виникло загоряння на території чотирьох приватних домоволодінь. На місце події прибули рятувальники Курахівського гарнізону та встановили, що відбувається горіння двох житлових будинків та двох господарчих споруд. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 160 кв. м.

Повторно російський агресор обстріляв м. Курахове. Внаслідок удару виникли загоряння 7 житлових будинків та 7 господарчих споруд. Надзвичайники ліквідували загоряння на загальній площі 490 кв. м.", — повідомили рятувальники.



У Покровську через ворожі обстріли житлового сектора виникли пожежі двох житлових будинків, господарської споруди та автомобіля. На місці події працювали рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу на площі 178 кв. м. 

Крім того, минулої доби вогнеборці ліквідували 28 загорянь сухої трави, 2 з яких внаслідок обстрілів. Вогнем знищено понад 44 га сухої рослинності.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ