Під обстріли потрапили Костянтинівка та Іллінівська громада | ZI.ua
Акция закончилась

Вчора на Костянтинівку скинули КАБ-250: подробиці обстрілу Донецької області

12 червня 2024, 10:44 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4293
Поділитися:
Вчора на Костянтинівку скинули КАБ-250: подробиці обстрілу Донецької області
Раненая в Константиновке женщина

На Донеччині під обстріли потрапили громади у трьох районах, за добу один поранений — у Костянтинівці. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 12 червня публікують поліція та ДонОВА. 

У Покровському районі у Курахівській громаді пошкоджено 4 двоповерхівки у Гірнику внаслідок обстрілу з РСЗВ «Ураган», 6 приватних будинків у Курахівці та промзону у Кураховому. У Вовчому авіаударом «КАБ-250» пошкоджено два будинки. У Михайлівці внаслідок обстрілу з РСЗВ «Смерч» постраждали три приватні будинки.

У Краматорському районі у Лиманській громаді обстріляно Терни та Ямполівку. У Миколаївській громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. 

У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 2 багатоповерхівки. Як повідомляє міська адміністрація у фейсбук, 11.06.2024 о 21:55 стався ворожий авіаудар КАБ-250.

В Іллінівській громаді обстріляно околиці Довгої Балки. 

У Бахмутському районі у Торецьку пошкоджено 3 інфраструктурні об'єкти, у Північному — 14 приватних будинків. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки та 2 промислові споруди. У Сіверську пошкоджено 6 будинків. 

У ДонОВА додали, що за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 116 осіб, у тому числі 24 дитини.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ