Педагоги Донеччини гідно представили область на всеукраїнському рівні | ZI.ua
Акция закончилась

Два педагога Донеччини увійшли до десятки найкращих вчителів України

31 травня 2024, 19:29 | Офіційно 1251
Поділитися:
Два педагога Донеччини увійшли до десятки найкращих вчителів України

Всеукраїнський конкурс «Вчитель року» в Україні запровадили майже тридцять років тому. За ці роки конкурс поєднав чимало талановитих педагогів, став платформою для спілкування та педагогічних ініціатив.

Начальник ДонОВА Вадим Філашкін розповів про те, з якими результатами завершився фінал конкурсу для педагогів Донеччини.

У фіналі конкурсу, який проходив у очному форматі, у номінації «Українська мова та література» Донеччину представила Валентина Мельник із Краматорська, у номінації «Географія» — Михайло Горбунов з Очеретиного, у номінації «Образотворче мистецтво» — Олена Філіппова з Білицького, «Самвел Акопян із Бахмута. 




Учасники презентували свої педагогічні ідеї та вміння адаптувати їх до специфіки навчальних тем та віку учнів, проводили відкриті уроки. 

"За підсумками конкурсу Михайло Горбунов та Самвел Акопян увійшли до десятки найкращих вчителів України! Це велике досягнення, що свідчить про високий рівень підготовки, майстерності та щирого прагнення модернізації освіти. Пишаюся нашими вчителями і бажаю успіхів у їхній нелегкій праці! Вітаю всіх учасників та переможців!" – привітав педагогів Вадим Філашкін.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ