Прибирання скверів йде повним ходом | ZI.ua
Акция закончилась

В якому стані сьогодні знаходяться сквери Костянтинівки

1 листопада 2023, 13:59 | ЖКГ | Костянтинівка 2199
Поділитися:
В якому стані сьогодні знаходяться сквери Костянтинівки
Фото - автора

У Костянтинівці один центральний парк і шість міських скверів, де постійно наводять порядок працівники Об'єднання парків і скверів. Про те, в якому вони сьогодні стані, журналісту ZI розповіла директор підприємства Інна Ягмурова.

За словами Інни Іванівни, велика увага приділяється скверу Театральний, так як він знаходиться в самому багатолюдному районі міста. Там пофарбували лавки, посадили саджанці хвойних дерев, постійно прибирають і вивозять сміття.



Не залишається без уваги і центральний парк, де фахівці підприємства також постійно наводять порядок. І багато городян, і гості міста роблять пам'ятні фотографії у Арт-знака «Я люблю Костянтинівку».

Зі зрозумілих причин сьогодні у парку не працюють атракціони, але їх технічний стан намагаються підтримувати в належному вигляді.

Наводять порядок комунальники і в скверах Олекси Тихого, Шевченка, біля пам'ятника афганцям. Як зазначила Інна Іванівна, в останньому часто збираються городяни старшого віку. Вони походжають по доріжках, обговорюють міські і республіканські новини.

Багато уваги приділяється у громаді і скверу металургів. який сильно постраждав від обстрілу і від природних явищ (ураганний вітер). Їх наслідки також ліквідують працівники підприємства.

- Ми сьогодні не можемо самі заробляти гроші. – сказала Інна Іванівна, - як робили це до війни. - Тому дуже вдячні за фінансову підтримку з боку міської військової адміністрації. І ще - центру зайнятості, який направляє до нас городян, якi   стоять на обліку,  для виконання громадських робіт.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі