П’ятеро людей, серед яких дитина, загинуло внаслідок нічної російської атаки | ZI.ua
Акция закончилась

Внаслідок нічної російської атаки загинуло п’ятеро людей, серед них дитина

28 квітня 2023, 09:25 | Надзвичайні події 2823
Поділитися:
Внаслідок нічної російської атаки загинуло п’ятеро людей, серед них дитина

Сьогодні, 28 квітня, через нічний терор ворога проти мирних сплячих людей на Дніпропетровщині, Черкащині та Київщині станом на 8 годину відомо про п’ятьох загиблих, серед них – дитина, та 11 людей поранені, серед них також є дитина. Поліція працює на місцях та документує злочини РФ проти українського народу. Про це повідомив т.в.о. Голови Національної поліції України Іван Вигівський.

Слідчі дії на місці тривають. Станом на 8:30, четверо загиблих людей, трьох дістали з-під завалів.  17 потерпілих отримують медичну допомогу, ще одна людина померла в лікарні. Врятовано трьох дітей.

Внаслідок нічного обстрілу Дніпра загинула мама з дитиною, також є постраждалі люди – поліція надає допомогу та документує наслідки терору армії РФ.

Близько 4:30 до поліції надійшла інформація, що внаслідок обстрілу загинули двоє осіб, серед яких – 2-річна дівчинка, та отримали травми люди. Руйнувань зазнали приватні будинки та складське приміщення підприємства. На місці трагедії працюють слідчі, вибухотехніки та інші профільні служби.

Президент Володимир Зеленський у своєму звернені зазначив наступне:

«Цієї ночі ворог знову атакував Україну ракетами та БПЛА. Мішені терористів – мирні люди та об’єкти. Унаслідок ракетного удару по Умані пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинки. В одному з них знищено цілий під’їзд. Під завалами залишаються люди. На жаль, є постраждалі та загиблі, серед них дитина. У Дніпрі обстріл терористів забрав життя дитини. Мої співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких через російський терор».

Відео Facebook



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі