В Костянтинівці знову обстріляли школу. Фото | ZI.ua
Акция закончилась

В Костянтинівці знову обстріляли школу. Фото

15 травня 2023, 10:31 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4404
Поділитися:
В Костянтинівці знову обстріляли школу. Фото

Зведення від Донецької обласної військової адміністрації

Напередодні росіяни двічі запускали ракети по Краматорську — зруйнували будинок, мешканці якого евакуювалися. Без жертв. 

На Волноваському напрямку під обстрілами Пречистівка Вугледарської ТГ, Бурлацьке і Шевченко Комарської ТГ. 

На Донецькому напрямку 3 людини поранено у Кураховому — у місті пошкоджені 7 багатоповерхівок. На території громади обстріляні також Острівське, Вовченка і Гірник. Вночі Авдіївка зазнала обстрілу з Градів, відбувалися також обстріли Мар'їнки та Георгіївки. 

На Горлівському напрямку у Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджено 10 приватних будинків, 7 багатоповерхівок і школу. У Торецькій ТГ пошкоджено 5 будинків: 2 у Північному і 3 у Дружбі. У Часовоярській ТГ пошкоджено 3 будинки. 

На Лисичанському напрямку поранено 1 людину та зруйновано 1 будинок у Сіверську. Зафіксовано 18 обстрілів Лиманської громади — без жертв та руйнувань.



Зведення від поліції

Армія рф вдарила по 13 населених пунктах – містах Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Краматорськ, Курахове, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Малотаранівка й Північне, селах Времівка, Дружба, Карлівка, Уманське. 

Ворог завдав ударів з авіації, ракетних комплексів «Іскандер», реактивних систем залпового вогню, артилерії. 

Знищено та пошкоджено 64 цивільних об’єкти – 57 житлових будинків, критичну інфраструктуру, автомобілі. 

Костянтинівку окупанти атакували вчора крилатою ракетою «Іскандер-К». Двоє людей дістали поранення, руйнувань зазнали 10 приватних осель і 6 багатоквартирних будинків, газопроводи та газорозподільний пункт. Крім того, сьогодні вночі місто обстріляли двома ракетами С-300, пошкодили будинок і школу. За попередніми даними, люди не постраждали. 

Російські військові поцілили ракетою по Малотаранівці, пошкодили 16 приватних будинків. Інформація про постраждалих не надходила. 

З артилерії росіяни накрили Курахове, поранили трьох цивільних мешканців, зокрема дитину. Постраждали приватні та багатоквартирні будинки, адмінбудівлі.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі