По Костянтинівці вдарила авіабомба ФАБ: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

В Іллінівській ТГ двоє поранених, у Костянтинівці пошкоджено навчальний заклад: Зведення по області

2 жовтня 2024, 10:30 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 828
Поділитися:
В Іллінівській ТГ двоє поранених, у Костянтинівці пошкоджено навчальний заклад: Зведення по області

За 1 жовтня на Донеччині внаслідок російських обстрілів було поранено п'ятьох жителів: 2 у Чернігівці, 2 у Довгій Балці, 1 у Слов'янську.

Публікуємо оперативне зведення по області станом на ранок 2 жовтня.

Покровський район. Під постійними обстрілами Курахове, Гірник, Курахівка, Гостре, Острівське, Новоселидівка та Ізмайлівка. У Чернігівці Добропільської ТГ поранено 2 людини, пошкоджено підприємство. У Мирнограді пошкоджено 6 будинків, крамницю і інфраструктурний об’єкт. У Покровську зруйновано 3 будинки, 11 пошкоджено. Обстріляні населені пункти Гродівської і Мар’їнської ТГ.

Краматорський район. У Слов'янську поранено людину, зруйновано соціальний об'єкт, пошкоджено 3 інфраструктурні об'єкти та 2 торгові точки. Як повідомив мер міста Вадим Лях, сьогодні вранці війська РФ атакували готель у Слов'янську. Також пошкоджено приватні будинки.

"Влучання по приватному готелю в районі Молочар. На жаль, поранено одну людину", – повідомив він.


У Дружківці пошкоджено будинок. У Довгій Балці Іллінівської ТГ поранено 2 особи, пошкоджено 4 об'єкти. 

У Костянтинівці внаслідок влучення ФАБ зруйновано нежитлове приміщення, повідомили у поліції. У зведенні ДонОВА повідомляється, що зруйновано навчальний заклад. У Миколаївці зруйновано будинок.

У Костянтинівській адміністрації опублікували хронологію обстрілів.

"01.10.2024 о 16.15 відбувся ворожий обстріл по Миколаївському старостинському округу, в результаті чого пошкоджено фасад приватного будинку. Постраждалі відсутні.

01.10.2024 о 16:40 російські окупанти здійснили авіаудар по місту Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено фасад складського приміщення закладу освіти. Постраждалі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Неліпівка, Іванопілля, Ол.Шультине, Диліївка, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — йдеться в міському зведенні.




Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 13 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 промислові будівлі. 

Загалом за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Евакуйовано 739 осіб, у тому числі 42 дитини. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ