В Іллінівській ТГ 19 об'єктів пошкоджено обстрілами: Зведення по облас | ZI.ua
Акция закончилась

В Іллінівській ТГ 19 об'єктів пошкоджено обстрілами: Зведення по області

24 серпня 2024, 10:40 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 474
Поділитися:
В Іллінівській ТГ 19 об'єктів пошкоджено обстрілами: Зведення по області

За 23 серпня в результаті російських обстрілів поранено 5 жителів Донецької області: 2 у Кураховому, 1 у Торецьку, Щербинівці та Антонівці. ДонОВА повідомляє також оперетивну ситуацію щодо області станом на ранок 24 серпня. 

Покровський район. В Антонівці Мар'їнської громади поранено людину, пошкоджено будинок. У Кураховому поранено 2 особи, пошкоджено 23 багатоповерхівки, в Успенівці — 7 приватних будинків. У Селидовому пошкоджено соціальний об'єкт та 3 багатоповерхівки. У Даченському Покровської ТГ пошкоджено будинок. Є пошкоджене житло у Гродівці, Крутому Яру та Червоному Яру. 

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади зруйновано 8 будинків. У Новій Полтавці Іллінівської громади пошкоджено 19 об'єктів. 

У Костянтинівській адміністрації зазначили, що під ворожими обстрілами перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультино, Диліївка, Нелипівка, Предтечине, Миколаївка, Веролюбівка, Маркове, Новомаркове (попадання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформація про постраждалих не надходила.

Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено 3 будинки; у Щербинівці поранено людину та пошкоджено будинок. У Сіверську пошкоджено будинок.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ