Четверо загиблих, 21 поранених: Як минула доба на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

В Іллінівській громаді є пошкодження: Зведення по обстрілах області

12 липня 2024, 10:33 | Офіційно | Ил'іновка, Покровськ, Торецьк 780
Поділитися:
В Іллінівській громаді є пошкодження: Зведення по обстрілах області

У Донецькій області за 11 липня в результаті російських обстрілів загинули 4 жителів Донеччини: у Мирнограді, Райгородку, Сіверську та Новоселівці Першій. Ще 21 особа в області за добу отримала поранення: 13 у Мирнограді, 3 у Райгородку, 2 у Новоселівці Першій, 2 у Сіверську, 1 у Лимані.

Про це у ранковому зведенні повідомляє Донецька обласна адміністрація. Також повідомляється про наслідки російських обстрілів за останню добу.

Покровський район

У Новоселівці Першій Очеретинської громади 1 людина загинула і 2 поранені. У Кураховому пошкоджено приватні будинки, у Костянтинопільському — адмінбудівлю і підприємство. У Селидовому пошкоджено 2 п'ятиповерхівки. У Мирнограді 1 людина загинула і 13 поранено, пошкоджено понад 20 будинків.

Краматорський район

У Лимані поранено людину, пошкоджено багатоповерхівку, адмінбудівлю і 9 господарчих будівель. Також у громаді пошкоджено 5 будинків у Зарічному, 3 у Ямполі і 2 у Торському. У Райгородку Миколаївської громади 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 12 будинків. У Романівці Іллінівської громади пошкоджено 1 об'єкт.

Бахмутський район

У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт, по 1 будинку пошкоджено у Щербинівці і Леонідівці. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську 1 людина загинула і 2 поранені, у Серебрянці пошкоджено будинок.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ