Українці повинні готуватися до нових атак РФ по енергосистемі — Шмигал | ZI.ua
Акция закончилась

Українці повинні готуватися до нових атак РФ по енергосистемі — Шмигаль

20 грудня 2022, 19:43 | Офіційно 1383
Поділитися:
Українці повинні готуватися до нових атак РФ по енергосистемі — Шмигаль

Українці повинні готуватися до нових атак РФ по енергосистемі. Про це в телеграм написав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Російські терористи будуть робити все, щоб до Нового року залишити українців без світла. Для них важливо, щоб Різдво і Новий рік в Україні пройшли в темряві. Тому повинні готуватися до нових атак", - сказав Шмигаль.

За його словами, в умовах, коли енергосистема відчуває удари мало не кожен день, давати будь-які прогнози щодо відновлення стабільного енергопостачання просто неможливо.

Також прем'єр-міністр додав, що місцева влада так само не повинна створювати завищених очікувань. Адже паралельно з атакою проти нашої енергетики Росія проводить інформаційно-психологічні операції, щоб посіяти паніку і зневіру.

"Тому ми говоримо людям правду про те, що ситуація складна; про те, що світло може бути всього по кілька годин на день; про те, що стан справ в енергосистемі може як покращитися, так і погіршитися в залежності від інтенсивності і масованості нових атак росіян", - зазначив Шмигаль.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі