Хто з константіновцев може претендувати на фінансову допомогу 18 000 грн | ZI.ua
Акция закончилась

Українці отримають фінансову допомогу 18 тис.грн: Хто може претендувати в Костянтинівці

31 серпня 2023, 15:04 | Офіційно | Костянтинівка 3156
Поділитися:
Українці отримають фінансову допомогу 18 тис.грн: Хто може претендувати в Костянтинівці
Фото из открытых источников

Громадянам України продовжують надавати гуманітарну і грошову допомогу. На цей раз виплати зможуть отримати ті, хто з початком повномасштабної війни поїхали за кордон, а тепер планують повернутися додому.

Йдеться про громадян, які в мирному житті працювали в громадському, освітньому та культурному секторах. На сайті громадської організації «Інша освіти», грошова підтримка українцям надається в рамках стипендіальної програми Vidnova Fellowship Ukraine.

Громадська організація планує підтримати 50 осіб, які вимушено покинули Батьківщину, але зараз повертаються. Програма передбачає фінансову підтримку в розмірі 18 тисяч гривень, які будуть виплачувати три місяці.

Фінансування допоможе відновити педагогам або культурним працівникам свої проекти в Україні. А на додаткові 10 тисяч, надані також громадською організацією, люди зможуть організувати робочій простор або навчання.

Цією програмою можуть скористатися:

активісти, діячі культури і мистецтв, які: після 24 лютого 2022 року виїхали за кордон, але планують повернутися в Україну в наступні три місяці. І шукають підтримки для того, щоб відновити свою професійну діяльність;

після 24 лютого 2022 року виїхали за кордон, але повернулися в Україну в останні три місяці і хочуть відновити свою професійну діяльність.

Пріоритет буде надаватися людям, які працюють за наступними напрямками:
культура і мистецтво;
неформальна освіта;
громадський активізм;

екологія та охорона навколишнього середовища;
незалежні медіа;
подолання наслідків війни в суспільстві;
соціальні інновації та соціальне підприємництво;
захист прав людини.

Як взяти участь в програмі?
Для участі в програмі, потрібно заповнити форму за посиланням до 29 вересня 2023 року, після чого з вами зв'яжуться організатори.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ