Україна вирвала перемогу у Словаччини на Євро-2024 з футболу | ZI.ua
Акция закончилась

Україна вирвала перемогу у Словаччини на Євро-2024 з футболу

21 червня 2024, 18:31 | Спорт 2832
Поділитися:
Україна вирвала перемогу у Словаччини на Євро-2024 з футболу

Україна здобула перемогу над Словаччиною у другому турі Євро-2024 з рахунком 2:1. Це перша перемога України на Євро-2024 з футболу.

Збірна України змогла не пропустити у перші 15 хвилин завдяки кільком чудовим сейвам Анатолія Трубіна. Але вже за кілька хвилин Словаччина вийшла вперед Xsport.

Шранц змінив рахунок на 1:0. Він стрибнув назустріч ідеальній передачі, яку виконав Лукаш Гараслін, і поблизу ударом головою направив м'яч вниз по центру воріт. 

Протягом тайму команди обмінювалися небезпечними моментами, але ніхто більше забити не зміг. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Словаччини. 

Другий тайм активніше розпочали синьо-жовті і ця перевага втілилася у гол. Завдяки пасу, виконаному Олександром Зінченком, Микола Шапаренко опинився у вигідній позиції у штрафному майданчику і холоднокровно пробив у нижній лівий кут воріт. Команда Реброва змогла придавити суперника. 

Вийшов на заміну Роман Яремчук, який замінив Артема Довбика, забив після чудової передачі Шапаренка за спину захисникам. 

Більше команди не забивали та фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України з рахунком 2:1. 

Євро-2024, 2-й тур, Група Є 

Словаччина – Україна – 1:2 

Голи: Шранц, 17 – Шапаренко, 54, Яремчук, 80.

Микола Шапаренко, який забив перший український гол, родом із Великої Новосілки на Донеччині.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ