Удар по багатоповерхівці Краматорська: що відомо | ZI.ua
Акция закончилась

Удар по багатоповерхівці Краматорська: Що відомо

2 лютого 2023, 08:20 | Офіційно | Краматорськ 5322
Поділитися:
Удар по багатоповерхівці Краматорська: Що відомо
Удар по Краматорску 1.02 / Фото ГСЧС

Вчора близько 22:00 російська армія вдарила по багатоповерховому будинку в Краматорську "Іскандером". 

За інформацією на 7 ранку відомо про трьох загиблих. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на начальника Краматорської МВА Олександра Гончаренко.

Вісьмох поранених госпіталізували, ще 13 жителів звернулися за амбулаторною медичною допомогою. Одного пораненого жителя відправили в лікарню Дніпра, інші отримують медичну допомогу в міських лікарнях. Рятувальні роботи тривають.

Також в ефірі телемарафону виступив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко. Він зазначив, що на момент удару в житловому будинку знаходилися 20 жителів. Повністю зруйнований один під'їзд, в інших під'їздах вибиті вікна, пошкоджений дах. Отримали пошкодження також ще вісім будинків навколо епіцентру удару.

У ранковому звіті про кількість жертв в регіоні Донецька ОВА також повідомляє про трьох загиблих жителів Краматорська.

Оновлено


Вранці 2 лютого під завалів дістали тіла 3 загиблих, 2 людини врятовані.  Травмовані 18 осіб (з них 8 осіб госпіталізовані).

В результаті ракетного удару зруйновані з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під'їзду з подальшим загорянням припаркованих автомобілів, повідомили в прес-службі рятувальників.

На місці розгорнуто пункт обігріву ДСНС.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі