Обстріли Костянтинівської ТГ: один загиблий, один поранений | ZI.ua
Акция закончилась

Удар по Костянтинівці потрапив на камеру: Хронологія обстрілів

12 жовтня 2024, 12:27 | Офіційно | Костянтинівка 468
Поділитися:
Удар по Костянтинівці потрапив на камеру: Хронологія обстрілів

Оперативна ситуація в області станом на ранок 12 жовтня від Донецької ОВА. Загалом постраждали чотири райони області.

Краматорський район. У Піскунівці Миколаївської громади пошкоджено будинок та лінію електропередач. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, 3 адмінбудівлі та інфраструктурний об'єкт. У Плещівці Іллінівської громади мінно-вибухову травму зазнав 44-річний чоловік, який працював у себе на городі.

Костянтинівська адміністрація опублікувала дані щодо обстрілів минулої доби.

"11.10.2024 о 11.20 відбувся ворожий обстріл по Іванопільському старостинському округу, внаслідок чого загинула одна цивільна особа. Пошкоджений 1 приватний будинок.

11.10.2024 о 16:47 російські окупанти здійснили удар керованою авіаційною бомбою по місту Костянтинівці. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю лікарні, адміністративну будівлю, будівлю поштового відділення, трансформатор, 2 легкових автомобілі, 2 приватних будинки, 3 багатоповерхових будинки. Поранено 1 цивільну особу.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Ступочки, Предтечине, Маркове, Майське, Новомаркове, Миколаївка (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили в міській адміністрації.

Відео Facebook

У прокуратурі повідомили, що Іванопілля росіяни накрили з артилерії. Неподалік епіцентру вибуху опинилася 74-річна пенсіонерка, яка їхала на велосипеді, щоб набрати води. Вона загинула на місті:


Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади загинули 2 особи, пошкоджено 4 будинки. 

Покровський район. Курахове зазнало численних обстрілів, у Курахівці пошкоджено 3 двоповерхівки.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджено 11 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову будівлю.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ