За вбивство до довічного позбавлення волі засуджено мешканця Дружківки | ZI.ua
Акция закончилась

Убив двох пенсіонерів: До довічного ув'язнення засуджено мешканця Дружківки

14 серпня 2024, 17:02 | Кримінал | Дружківка 447
Поділитися:
Убив двох пенсіонерів: До довічного ув'язнення засуджено мешканця Дружківки

До довічного позбавлення волі засуджено жителя Дружківки, який заради грошей з особливою жорстокістю вбив двох пенсіонерів.

Прокурори довели, що в ніч на 12 травня 2021 року 36-річний житель Краматорська разом зі своїм братом та знайомою, щодо яких матеріали виділені до інших кримінальних проваджень, проникли на територію домоволодіння 90-річного мешканця с. Трудове Волноваського району. Почувши у дворі лай собаки, вони вбили тварину і вдерлися до будинку. 

Нападники пов'язали пенсіонера та вимагали цінності та кошти, завдаючи йому ударів монтувалкою та розігрітим кип'ятильником по всьому тілу. Після цього чоловіки закидали потерпілого ганчірками та підпалили. Заволодівши грошима на суму 1500 грн, столовими виробами та ювілейними медалями, кривдники з місця злочину втекли. 

Крім того, 20 липня 2021 року засуджений прийшов до будинку 60-річної краматорчанки, якій до цього допомагав із ремонтом, і почав вимагати у неї кошти. Зловмисник двічі вдарив її молотком по спині, а потім прив'язав шнуром та еластичним бинтом до 2 стільців, зробивши так звану ковзну петлю. Внаслідок механічної асфіксії жінка померла, а його здобиччю стали заощадження та речі господині на загальну суму 10300 грн. 

Вироку суду громадянин чекав під вартою, а його спільники перебувають у розшуку.


Раніше повідомлялося, що депутата Дружківської міськради судитимуть за роботу на російську спецслужбу.

Також нагадаємо, СБУ нейтралізувала агентурну мережу, до якої входили жителі Дружківки та Мирнограда.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ