На Донеччині запровадили тимчасове обмеження руху транспортних засобів та осіб | ZI.ua
Акция закончилась

У зоні бойових дій обмежили рух транспорту, благодійним організаціям треба брати дозвіл

20 вересня 2024, 19:06 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2073
Поділитися:
У зоні бойових дій обмежили рух транспорту, благодійним організаціям треба брати дозвіл
Грузовик мисии Красного Креста в Константиновской громаде

На Донеччині запровадили тимчасове обмеження руху транспортних засобів та осіб, у тому числі представників громадських, благодійних, гуманітарних організацій та їх транспортних засобів на територіях населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.

Йдеться про Костянтинівську, Іллінівську, Краматорську, Мирноградську та інші громади.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін на своїй сторінці у Телеграм.

"Саме про це сьогодні поспілкувався в онлайновому форматі із представниками міжнародних гуманітарних організацій, які працюють у Донецькій області благодійних фондів. Для пересування та роботи у цих громадах неурядовим організаціям тепер необхідно письмово звертатися до відповідної військової адміністрації населеного пункту — повідомив він.

Він додав, що якщо ситуація з безпекою дозволить перебувати у громаді без ризику для життя, військова адміністрація має надати письмовий дозвіл на перебування у ній.

На сайті Донецької ОВА опублікували контактні телефони для отримання консультацій щодо роботи гуманітарних та благодійних організацій, які здійснюють діяльність у населених пунктах, де ведуться активні бойові дії:


Нагадаємо, 12 вересня російські війська обстріляли Веролюбівський старостинський округ. Внаслідок обстрілу було пошкоджено 2 вантажні автомобілі "Червоного Хреста". Загинули 3 та поранені 2 цивільні особи. 





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ