Обміняти старі гроші на нові можна до 30 вересня | ZI.ua
Акция закончилась

У жителів Костянтинівки залишилося 18 днів для обміну старих купюр на нові

12 вересня 2023, 17:58 | Офіційно | Костянтинівка 7005
Поділитися:
У жителів Костянтинівки залишилося 18 днів для обміну старих купюр на нові
Фото из открытых источников

У Національному банку України нагадують українцям, що з 1 жовтня з обігу виведуть деякі монети на банкноти. Обміняти їх можна тільки до кінця вересня, а вже з жовтня такі гроші не будуть приймати і обмінювати.

Так що вони будуть виконувати роль простих сувенірів. Так що жителі Костянтинівської громади повинні перевірити, чи є у них банкноти номіналом 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 і 200 до 2003 року випуску. А також монети номіналом 1, 2, 5 і 25 копійок.

Обміняти купюри і монети можна в відділеннях уповноважених банків, таких як Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзен Банк і ПУМБ.

Але в Костянтинівці працюють тільки відділення ПриватБанку і Ощадбанку, в яких можна обміняти старі гроші на нові. Актуальну інформацію можна дізнатися у відділеннях банків, а також на їх офіційних сайтах.

Що стосується обміну старих банкнот і монет на нові, то ця послуга абсолютно безкоштовна. Так що ще раз перевірте свої гроші і розкажіть про це літнім родичам.

Адже під виглядом соціальних працівників людей похилого віку можуть відвідувати шахраї і пропонувати обмін грошей, даючи довірливим пенсіонерам фальшиві купюри. Обміняти гроші можна тільки в касах банків, ніякі візити додому не проходять!


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ