У Яблунівці пошкоджено два об'єкти: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

У Яблунівці пошкоджено два об'єкти: Зведення по області

17 липня 2024, 11:47 | Офіційно | Ил'іновка 135
Поділитися:
У Яблунівці пошкоджено два об'єкти: Зведення по області

За 16 липня внаслідок російських обстрілів загинув один мешканець Донецької області — у Північному. Ще 7 людей за добу отримали поранення: 4 у Покровську, по 1 у Північному, Іллінці та Українську.

Про це повідомляє прес-служба ДонОВА. Також публікується інформація по ситуації в області на ранок 17 липня.

Покровський район

В Іллінці Мар'їнської громади поранено людину. Під вогнем приватні сектори Курахового і Острівського. У Покровську поранено 4 людини, пошкоджено 25 будинків та інфраструктурний об'єкт.

Краматорський район

У Лиманській громаді 2 будинки зруйновано і 2 пошкоджено в Зарічному, 1 зруйновано і 1 пошкоджено в Торському, пошкоджено 2 будинки і 2 господарчі споруди у Ямполі. В Яблунівці Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти.

Бахмутський район 

У Торецькій громаді 1 людина загинула і 1 поранена у Північному; також у громаді зруйновано 2 будинки і інфраструктурний об'єкт, пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено 5 будинків, ще 1 — у Серебрянці.



У ДонОВА додали, що за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 254 особи, у тому числі 31 дитину.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ