У стоматології Костянтинівки збільшили час прийому пацієнтів | ZI.ua
Акция закончилась

У стоматології Костянтинівки змінюється графік роботи із 15 жовтня

14 жовтня 2024, 13:25 | Офіційно | Костянтинівка 1128
Поділитися:
У стоматології Костянтинівки змінюється графік роботи із 15 жовтня
Иллюстративное изображение

Будівля стоматологічної поліклініки у Костянтинівці постраждала внаслідок чергового російського обстрілу. Про це повідомляється на сторінці стоматології.

"Будівля нашого закладу суттєво пошкоджена. Власними силами та наданими матеріалами від відповідних служб ВА ми поступово усуваємо наслідки. Робота поліклініки поки що триватиме", — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про зміну графіка роботи: час прийому пацієнтів збільшили. З 15.10.2024 КНП КМС "Стоматологічна поліклініка" працюватиме за наступним графіком: 

  • Понеділок – п'ятниця: з 11:00 до 15:00. 
  • Субота: з 11:00 до 14:00. 
  • Неділя вихідний день. 

Стоматологія приймає пацієнтів із 18 років. Прийом дітей припинено. Це пов'язано з примусовою евакуацією дітей із міста, відсутністю фінансування, а також неможливістю забезпечити дітям лікування в умовах постійних тривог та обстрілів.

У клініці ведеться ортопедичний (протезування), терапевтичний та хірургічний прийом. Є укриття та генератор. 

Повідомляється також, що зробити панорамний знімок більше немає можливості через сильне пошкодження клініки та обладнання.

"На жаль, послуги 2D ортопантомографії (панорамний знімок) більше не буде. Програмну систему пошкоджено, усунути проблему в цих умовах неможливо. Працює лише плівковий рентген", — додали у поліклініці.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі