У Слов'янську жінка приховала деталі загибелі свого співмешканця | ZI.ua
Акция закончилась

У Слов'янську двоє молодих чоловіків "перевиховали" знайомого до смерті

28 листопада 2023, 18:20 | Кримінал | Слов'янськ 1362
Поділитися:
У Слов'янську двоє молодих чоловіків "перевиховали" знайомого до смерті

У Слов'янську побили чоловіка, він помер у своєму домі. Оперативники встановили, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому завдав один із його знайомих.

У суботу, 25 листопада, до поліції Слов'янська зателефонувала мешканка міста та розповіла, що її співмешканець помер. Жінка повідомила, як знайшла 66-річного чоловіка побитим на землі біля будинку, але за медичною допомогою не зверталася. 

Після оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили, що заявниця «забула» про деякі важливі обставини події. Раніше жінка поскаржилася двом своїм знайомим, що співмешканець її ображає. Незабаром чоловіки прийшли «розбиратися», один із них побив кривдника руками та ногами. Після такого «виховання» останній прожив ще близько доби. 

35-річного правопорушника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ