За добу четверо загиблих на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

У селі Костянтинівської громади вдруге пошкоджено будинок: Зведення по області на 29 червня

29 червня 2024, 12:01 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ 1890
Поділитися:
У селі Костянтинівської громади вдруге пошкоджено будинок: Зведення по області на 29 червня

За 28 червня від російських ударів загинули четверо жителів Донецької області — у Нью-Йорку. Ще 6 людей отримали поранення. 

Подробиці про ситуацію в області повідомили в ДонОВА вранці 29 червня.

У Покровському районі у Курахівській громаді знищено будинок у Курахівці. Обстріляно околиці Мар'їнської, Очеретинської та Гродівської громад. 

У Краматорському районі у Зарічному Лиманської громади поранено людину. У Подільському Костянтинівської громади повторно пошкоджено будинок. 

У Костянтинівській адміністрації додали, що протягом доби під ворожим обстрілом знаходилася житлова забудова с. Подільське (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Миколаївка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Віролюбівка. Інформація про постраждалих не надходила.


У Бахмутському районі у Нью-Йорку Торецької громади 4 особи загинули та 5 поранені, пошкоджено 5 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджено 12 приватних будинків, 4 багатоповерхівки та 2 нежитлові приміщення. У Сіверську 1 будівлю зруйновано та 2 пошкоджено. 

Загалом за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 453 особи, у тому числі 55 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ