Під контроль російської армії перейшло ще одне місто | ZI.ua
Акция закончилась

У районі Костянтинівської ТГ побільшало атак: Зведення з фронту

28 жовтня 2024, 08:45 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 564
Поділитися:
У районі Костянтинівської ТГ побільшало атак: Зведення з фронту

За добу зафіксовано 144 боєзіткнення з ворогом на лінії фронту: ворожа активність — Куп'янський, Лиманський, Покровський та Курахівський напрямки.

На Харківському напрямку в районі населеного пунку Вовчанськ за минулу добу відбулося 4 ворожих штурми позицій наших захисників.

На Куп’янському напрямку відбулося 20 атак окупантів. Сили оборони відбивали наступальні дії противника у бік Кіндрашівки, Синьківки, Колісниківки, Кругляківки, Лозової, Загризового, Першотравневого та Вишневого.

На Лиманському напрямку ворог атакував 16 разів. Основні наступальні зусилля противник зосереджував в районах Чернещини, Новомихайлівки, Макіївки, Тернів, Зарічного, Серебрянки та Григорівки.

На Краматорському напрямку окупанти 9 разів атакували в районах Оріхово-Василівки та Предтечиного.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 6 атак неподалік Торецька та Щербинівки, при цьому ворог активно застосовував бомбардувальну авіацію, скинувши до 10 КАБ.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 27 наступальних дій агресора у бік населених пунктів Миролюбівка, Промінь, Крутий Яр, Вишневе та Селидове.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 37 атак. Основні зусилля ворог зосереджував у районах Новоселидівки, Новодмитрівки, Курахівки, Максимільянівки, Антонівки, Курахового та Катеринівки.

На Времівському напрямку за підтримки авіації противник здійснив 8 штурмів наших позицій неподалік Новоукраїнки та Богоявленки.

Зміни на мапі DeepState

За інформацією аналітиків, російська армія окупувала Гірник Курахівської міської громади Покровського району.

Також зафіксовано просування окупантів у Селидовому, Богоявленці, Новоукраїнці, біля Шахтарського та Новоолексіївки Донецької області.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ