За останню добу на Донеччині четверо загиблих, п'ятеро поранених | ZI.ua
Акция закончилась

У Предтечиному Костянтинівської ТГ пошкоджено будинок: Зведення по області

30 липня 2024, 10:40 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Мирноград 207
Поділитися:
У Предтечиному Костянтинівської ТГ пошкоджено будинок: Зведення по області

За 29 липня внаслідок російських обстрілів загинули 4 мешканців Донецької області: 3 у Торецьку та 1 у Гродівці. Ще 5 людей поранено, повідомили в обладміністрації.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 30 липня публікує ДонОВА та поліція.

Покровський район

У Мар'їнській ТГ обстріляно Катеринівку та Максимільянівку. На Курахове росіяни скинули керовану авіабомбу. У Гродівці загинула людина. У Миколаївці Новогродівської ТГ пошкоджено 2 приватні будинки, багатоповерхівку та адмінбудівлю. На село Ріг росіяни скинули авіабомбу «ФАБ-250» із модулем УМПК – поранили цивільну особу, пошкодили 12 приватних будинків.

У Покровській МВА також повідомили, що вчора ввечері місто зазнало обстрілу. Пошкоджено 30 приватних будинків, 5 будинків знищено.


Краматорський район

По Лиману ворог ударив чотирма бомбами «УМПБ Д-30СН», пошкоджено три багатоквартирні будинки, дві адмінбудівлі, трактор. Мешканці не постраждали. У Зарічному зруйновано 9 будинків, у Торському — пошкоджено 3. У Предтечиному Костянтинівської ТГ пошкоджено будинок. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу.

"29.07.2024 о 12:30 відбувся ворожий обстріл зі ствольної артилерії по Предтечинському старостинському округу. Внаслідок обстрілу пошкоджений 1 приватний будинок. Постраждалі відсутні", — йдеться у повідомленні.

Бахмутський район

У Торецьку внаслідок авіаційних та артилерійських обстрілів загинули троє мирних жителів, ще троє отримали травми. Пошкоджено багатоквартирний та чотири приватні будинки. У Сіверську поранено людину, пошкоджено будинок; ще 2 будинки пошкоджено у Серебрянці.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ