У Покровську загинула сімейна пара, їхній син отримав поранення | ZI.ua
Акция закончилась

У Покровську на подвір'я будинку прилетів "Іскандер", без батьків залишився хлопчик

22 травня 2024, 09:33 | Надзвичайні події | Покровськ 831
Поділитися:
У Покровську на подвір'я будинку прилетів "Іскандер", без батьків залишився хлопчик

Внаслідок ракетного удару по Покровську загинула подружня пара. Серед поранених 10-річна дитина, яка залишилася без батьків.

У прокуратурі повідомили, що вчора, 21 травня, о 23:00, російські війська завдали ракетного удару по території с. Ріг м. Покровська. Ракета вдарила у дворі приватного будинку, де мешкала родина. Тілесні ушкодження, не сумісні з життям, отримали 52-річний чоловік та його дружина 46 років. Десятирічний син подружжя отримав мінно-вибухову травму. 

Крім того, від вибуху травмовано 24-річного мешканця сусіднього будинку. Постраждалих доставлено до лікарні, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу. 

Вибухом пошкоджено 3 домогосподарства та газопровід. Попередньо російські окупанти застосували для атаки ракету «Іскандер».

Як повідомили у Покровській МВА, станом на 07:00 рятувальники ДСНС провели демонтаж конструкцій 30 тонн і деблокували з-під завалів 2 цивільні особи. Також внаслідок обстрілу пошкоджено підземний газопровід низького тиску. Від газопостачання відключено 126 абонентів приватного сектору. Роботи з відновлення плануються сьогодні. 





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ