У Покровську масштабні руйнування внаслідок нічних ударів | ZI.ua
Акция закончилась

У Покровську ліквідують наслідки нічного обстрілу

13 травня 2024, 15:50 | Надзвичайні події | Покровськ 1065
Поділитися:
У Покровську ліквідують наслідки нічного обстрілу

У Покровській громаді масштабні руйнування внаслідок нічного обстрілу. Пошкоджено як житлові будинки, так і адміністративні будівлі міста. Наразі йдуть відновлювальні роботи, повідомили у Покровській МВА.

"Було 4 ракетні обстріли. Попередньо це С-300. Пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 9 приватних домогосподарств. Б'ють виключно по цивільній інфраструктурі. Над ліквідацією наслідків обстрілів працює 21 особа", – відзначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, для відновлення та усунення наслідків руйнувань із матеріального резерву громади виділено понад 40 листів OSB та 60 листів фанери різної товщини. Крім того, у роботі використовується понад 120 м2 тарпауліна для захисту від погодних умов та 2000 шурупів по дереву для кріплення конструкцій.

Мешканцям надається всебічна допомога. Окрім відновлюваних робіт, фахівці комунальних служб міста фіксують руйнування для подальшого складання актів. 

"Поступово зробимо всім акти, щоб люди мали змогу податись на державну програму «єВідновлення»", – зауважив Сергій Добряк.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ