У Родинському тривають роботи з заміни зношеного трубопроводу | ZI.ua
Акция закончилась

У Покровському районі замінюють трубопровід на двох ділянках. Фото

15 травня 2024, 19:14 | ЖКГ | Покровськ 2265
Поділитися:
У Покровському районі замінюють трубопровід на двох ділянках. Фото

У Родинському Покровської громади йдуть роботи із заміни зношеного трубопроводу. Як повідомляє міська адміністрація, загалом планують замінити 260 метрів труби.

"КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати поточні ремонти із заміни мереж водопостачання. Фахівці підприємства розпочали заміну двох ділянок трубопроводів водопостачання на вул. Залізнична м. Родинське, де планується замінити сталеві труби на поліетиленові загальною довжиною 260 метрів", — йдеться в повідомленні.

Зараз ведуться роботи з розкопки траншеї та стиковій пайці труби діаметром 160 мм. 

"Після того, як нову мережу водопостачання буде прокладено, комунальники проведуть роботи з перепідключення абонентів", — розповів головний інженер КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко.




Нагадаємо, запаси Карлівського водосховища у Покровському районі вичерпалися, у травні минулого року окупанти завдали удару по греблі. Тому робота з пошуку альтернативних джерел водопостачання та створення нових свердловин у Покровському районі не припиняється.

Раніше повідомлялося, що відремонтувати зараз пошкоджену ворожими обстрілами греблю Карлівського водосховища на Донеччині неможливо через близькість фронту.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ