З річки в Покровському районі витягли Range Rover з трупом водійки | ZI.ua
Акция закончилась

У Покровському районі з річки витягли автомобіль з трупом жінки

10 жовтня 2023, 15:02 | Офіційно | Покровськ 2997
Поділитися:
У Покровському районі з річки витягли автомобіль з трупом жінки

В с. Гришино Покровського району з автодороги з'їхав автомобіль і потонув в річці. Усередині рятувальники виявили тіло загиблої жінки. Попередньо встановлено, що 42-річна водійка автомобіля Range Rover рухалася по греблі ставка і не впоралася з керуванням.

Про подію повідомили рятувальники і поліцейські.

Подія сталася вчора, 9 жовтня. У Головне управління ДСНС надійшла інформація про те, що з автодороги з'їхав автомобіль і потонув в річці. На місце події прибули фахівці відділення підводного розмінування групи спеціальних піротехнічних робіт.

"Під час проведення пошукових робіт в автомобілі було виявлено тіло загиблої жінки 1981 р.н. За допомогою спеціальної техніки рятувальники витягли затонулий автомобіль з води на берег", - повідомили в ДСНС.

У поліції додали, що жінка не впоралася з керуванням.

"Попередньо встановлено, що 42-річна водійка автомобіля рухалася по греблі ставка і з'їхала в воду. В результаті ДТП жінка загинула на місці події. За фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

Рятувальники опублікували відео з місця події:



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі