У Покровському районі внаслідок ракетної атаки загинули двоє поліцейсь | ZI.ua
Акция закончилась

У Покровському районі внаслідок ракетної атаки загинули двоє поліцейських

23 серпня 2024, 18:10 | Надзвичайні події | Покровськ 216
Поділитися:
У Покровському районі внаслідок ракетної атаки загинули двоє поліцейських

На Донеччині трагічно загинули двоє поліцейських внаслідок обстрілу. Про це повідомили на сторінці поліції Донецької області.

"Під час виконання службових обов'язків загинув начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення (стрілецького) ГУНП на Донеччині Олександр Чубар та старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко", - йдеться у повідомленні. 

Лейтенант поліції Олександр Чубар народився в нині окупованому селі Донське Волноваського району. В органах МВС - 13 років. Свій шлях розпочав з патрульної служби, а після повномасштабного вторгнення рф вступив до підрозділу особливого призначення. Останнім часом очолював команду вибухотехніків у стрілецькому батальйоні поліції та виконував завдання на лінії фронту. Олександру - навіки 33 роки. У нього залишились батьки та семирічний син.

Капітану поліції Олександру Гонтаренку було 39 років, він родом з Харківщини. Працював у поліції Краматорська, а з 2019 року – у відділі вибухотехнічної служби ГУНП в Донецькій області, фіксував наслідки ворожих обстрілів і розміновував регіон. За власним бажанням приєднався до лав новоствореного батальйону поліції особливого призначення та проходив у ньому службу. У нього залишились батьки, дружина і двоє донечок – 10 і 15 років.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ