В Іллінівській ТГ є загиблі, у Костянтинівській ТГ зруйновано будинки | ZI.ua
Акция закончилась

У Плещіївці двоє загиблих, є руйнування у Марковому та Яблунівці

18 липня 2024, 11:28 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк 591
Поділитися:
У Плещіївці двоє загиблих, є руйнування у Марковому та Яблунівці

Оперативна ситуація в області станом на ранок 18 липня від Донецької обласної військової адміністрації.  

Покровський район

У Катеринівці Мар'їнської ТГ пошкоджено 2 будинки. У Желанному Очеретинської ТГ поранено людину. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено двоповерхівку. У Покровську поранено 6 людей, пошкоджено 21 багатоповерхівку. У Новогродівській ТГ поранено 2 людини в Новожеланному, пошкоджено 4 адмінбудівлі в Михайлівці.

Краматорський район

У Лимані поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки, 9 підприємств та 2 адмінбудівлі; у Ямполі 8 будинків зруйновано; 1 будівля зруйнована в Торському та Зарічному. 

У Марковому Костянтинівській ТГ пошкоджено будинок. У Костянтинівській адміністрації додали, що обстріл стався вчора о 18.20.

"17.07.2024 о 18.20 стався ворожий обстріл зі ствольної артилерії Марківського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок та легковий автомобіль. Постраждалих на місці не виявлено", — повідомили у міській адміністрації.

В Іллінівській ТГ пошкоджено 7 об'єктів у Плещіївці та 2 у Яблунівці. Водночас у поліції повідомили про двох загиблих у Плещіївці.

"Сьогодні о 3:30 війська РФ обстріляли Плещіївку - вбили двох цивільних осіб, пошкодили 6 приватних будинків", — йдеться у повідомленні.

Можливо, це другий обстріл населеного пункту, здійснений росіянами за останню добу, тому до зведення ДонОВА він не увійшов.

Бахмутський район

У Часовоярській ТГ пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 промислові будівлі. У Торецькій ТГ поранено людину, пошкоджено 3 будинки та адмінбудівлю.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ