Росіяни вдарили по селу з РСЗВ, троє людей загинули в підвалі | ZI.ua
Акция закончилась

У підвалі після обстрілу села на Донеччині знайшли тіла трьох осіб

8 листопада 2023, 11:02 | Надзвичайні події 1692
Поділитися:
У підвалі після обстрілу села на Донеччині знайшли тіла трьох осіб

Окупанти обстріляли касетними боєприпасами село у Волновахському районі. Розпочато розслідування за фактом загибелі трьох осіб, повідомили в прокуратурі.

7 листопада 2023 року, о 19:45, російська армія завдала удар, ймовірно, з РСЗВ «Смерч» по с. Богатир Волновахского району. В епіцентрі попадання касетних осколково-фугасних боєприпасів виявилася опинилась щільна житлова забудова, поруч з якою відсутні будь-які військові об'єкти. В результаті вибухів пошкоджені і зруйновані більше десятка приватних будинків. Під завалами одного з них, в цегельному підвалі, під час проведених рятувально-пошукових робіт виявлено тіла трьох загиблих цивільних – це чоловік 58 років, його 60-річна дружина, а також їх 33-річний сусід. Крім домогосподарств, пошкоджені господарські будівлі і три автомобілі.



Крім того, на Донецькому напрямку у Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка і Новомихайлівка, в Очеретинській — Бердичі, Степове і Новокалинове. Напередодні Авдіївка зазнала 4 авіаракетних ударів, а на ранок потрапила під артобстріл — є влучання на двох вулицях. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці і 6 будинків у Лисівці. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Трудове, Ганівка і Веселий Гай.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки, багатоповерхівку і господарчу будівлю. У Торецькій громаді пошкоджено 3 будинки: 2 у Торецьку і 1 у Залізному. У Никифорівці Соледарської ТГ пошкоджено 10 будинків. 

На Лисичанському напрямку обстріляні 3 вулиці Сіверська. Лиманська ТГ потрапила під вогонь 4 рази.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ