На Донеччині в ніч на 21 листопада від ракетного удару постраждала міська лікарн | ZI.ua
Акция закончилась

В ніч на 21 листопада від ракетного удару постраждала міська лікарня на Донеччині

21 листопада 2023, 10:21 | Кримінал 2820
Поділитися:
В ніч на 21 листопада від ракетного удару постраждала міська лікарня на Донеччині

За інформацією Донецької ОВА, на Донецькому напрямку 1 людина загинула у Михайлівці Новогродівської громади — росіяни поцілили на територію шахти, пошкодили 7 будівель, 14 легковиків і 5 автобусів. Серед ночі ворог ударив ракетами по Селидовому — поранено 6 людей, пошкоджено 3 корпуси лікарні.

На Горлівському напрямку пошкоджено 2 приватні будинки і 3 нежитлові споруди у Часовоярській громаді. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади, 4 рази обстріляна Лиманська громада.

Станом на десяту ранку – восьмеро поранених та двоє загиблих – прокурори фіксують наслідки ракетного обстрілу Селидового.

Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури повідомив, що за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 20 листопада 2023 року, о 23:35, російська армія вдарила по м. Селидовому, ймовірно, з ракетного комплексу С-300. Мішенню стала міська лікарня, у якій на лікуванні перебували люди. Внаслідок обстрілу 8 громадян отримали контузії та осколкові поранення, а один загинув.

Також ворожі ракети поцілили по підприємству, розташованому на території Новогродівської територіальної громади. Від отриманих тілесних ушкоджень загинув 63-річний працівник, який знаходився в одному з приміщень.

Значних руйнувань від влучання засобів ураження зазнали будівлі медичного закладу та підприємства, пошкоджено транспортні засоби.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ