У Мирнограді з-під завалів дістали кота, який урятував свою власницю | ZI.ua
Акция закончилась

У Мирнограді з-під завалів дістали кота, який врятував свою власницю

17 липня 2024, 14:03 | Світ та людина, Історія | Мирноград 147
Поділитися:
У Мирнограді з-під завалів дістали кота, який врятував свою власницю

У Мирнограді рятувальники дістали кота з-під завалів будинку. 14 липня російська ракета вдарила по житловій п'ятиповерхівці.

Про порятунок тварини розповіли на сторінці ДСНС Донецької області.

Внаслідок обстрілу було зруйновано під'їзд однієї з житлових п'ятиповерхівок. Під завалами опинилися не лише люди, а й беззахисні тварини. Півтори доби рятувальники проводили аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці обстрілу. 

"Розбираючи завали, крізь пил та уламки, надзвичайники почули жалібне нявкання. Це був звук надії, стогін маленького створіння, що благало про допомогу.

З обережністю вони вивільнили з пастки заляканого котика, який просидів під завалами майже добу. Тварина була налякана, але, на щастя, неушкоджена", — йдеться у повідомленні.

Рятувальники передали кота власниці, яка розповіла, що за кілька хвилин до обстрілу її домашній улюбленець почав голосно нявкати і наполегливо кликати її до кімнати, яка внаслідок обстрілу не постраждала, чим врятував життя жінки.

Нагадаємо, того дня внаслідок російської атаки загинули троє людей, з-під завалів дістали тіла подружньої пари. Ще семеро отримали поранення. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ