У Мирнограді та Селидовому збільшили комендантську годину | ZI.ua
Акция закончилась

У Мирнограді та Селидовому збільшили комендантську годину

19 серпня 2024, 11:48 | Офіційно | Мирноград 69
Поділитися:
У Мирнограді та Селидовому збільшили комендантську годину
Последствия обстрела Мирнограда 17 августа

У Донецькій області комендантську годину посилено у Мирнограді та Селидовому. 

Відповідне розпорядження підписав начальник ДонОВА Вадим Філашкін. Про це він повідомив учора у своєму телеграм.

Нові правила починають діяти вже з 19 серпня.  Комендантська година у Мирнограді та Селидовому встановлюється з 15:00 до 11:00.

"Закликаю мешканців цих міст евакуюватися до безпечніших регіонів України! А тих, хто досі там залишається, — дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку!", — додав він.

Крім того, у місті з 20 серпня припиняє роботу Нова пошта. З 19 серпня у Мирнограді перестали працювати відділення Ощадбанку та Приватбанку. 

Ситуації на Покровському напрямку погіршилася: мешканцям Селидового, Покровська та Мирнограда треба виїжджати з міст. Про це заявила віце-прем’єр Ірина Верещук. 

"Прошу вас евакуюватись. Якщо ви не залучені до оборони населених пунктів, то маєте виїхати до безпечніших регіонів... Розумію, що в евакуації можна зіткнутися з труднощами та невідомістю. Але це краще ніж під обстрілами на лінії вогню", — заявила вона.

Нагадаємо, з 19 серпня комендантську годину також посилено у Кураховому. Вона діятиме з 17:00 до 09:00. 

Також повідомлялося, що із 15 серпня у місті Новогродівка Покровського району ввели комендантську годину в 20 годин. Таким чином, місцеві жителі зможуть перебувати на вулиці лише чотири години на добу. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ