У Марковому Костянтинівському громаді пошкоджено 8 будинків та газопровід: Зведення | ZI.ua
Акция закончилась

У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено 8 будинків та газопровід: Зведення по області

8 червня 2024, 11:30 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград 2172
Поділитися:
У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено 8 будинків та газопровід: Зведення по області

За останню добу на Донеччні двоє людей отримали поранення: у Північному та Гродівці. Під обстрілами перебували три райони області, повідомляється в ранковому зведенні ДонОВА. 

У Покровському районі у Курахівській громаді пошкоджено приватні будинки, магазин та інфраструктурні об'єкти в Дальньому, обстріляно промзону Курахового. У Покровську пошкоджено промислову будівлю. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді обстріляно Терни та Ямполівку. 

У Костянтинівці пошкоджено 4 багатоповерхівки та адмінбудівлю; також у громаді пошкоджено 8 приватних будинків, адмінбудівлю та 3 інфраструктурні об'єкти в Марковому. 

У Костянтинівській МВА повідомили, що внаслідок вчорашнього удару керованою авіаційною бомбою пошкоджено 4 багатоповерхові будинки, адмінбудівлю, 7 гаражних приміщень. Постраждалих немає. 

Крім того, того ж дня о 17.30 стався ворожий обстріл Марківського старостинського округу. Внаслідок обстрілу пошкоджено адмінбудівлю, 8 приватних будинків, газопровід, два автомобілі, гаражне приміщення. Постраждалих немає. 

Також протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися околиці сіл. Предтечине, Ступочки, Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Нелипівка, Іванопілля, Миколаївка. 

У Бахмутському районі у Торецькій громаді поранено людину та пошкоджено 15 приватних будинків у Північному; ще 1 будинок пошкоджено у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджено 9 приватних будинків та 2 промислові будівлі. 

Усього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 216 осіб, у тому числі 68 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ