У лісових господарствах закликають компанії і організації приєднатися до | ZI.ua
Акция закончилась

У лісових господарствах закликають компанії і організації приєднатися до висадки нового лісу

22 вересня 2023, 18:09 | Офіційно | Краматорськ 870
Поділитися:
У лісових господарствах закликають компанії і організації приєднатися до висадки нового лісу

Незабаром в лісових господарствах Східного лісового офісу почнеться осіння лісокультурна кампанія. Зазвичай лісництво і лісгоспи залучали до висадки нового лісу громадськість. Однак зараз через воєнний стан запрошувати бажаючих приєднатися до створення лісів не представляється можливим, повідомляють в Східному лісом офісі.

"Приватні компанії, громадські організації та всі небайдужі можуть долучитися до лісокультурної кампанії своїми фінансами. Наразі це єдиний спосіб створювати ліси разом. Кошти можна передати напряму лісовим господарствам. На них вони придбають якісний посадматеріал та зможуть оплатити послуги найманих бригад робітників", - йдеться в повідомленні. 

Також на сайті «Зелена країна» можна задонатити на будь-яку кількість дерев. Ці кошти будуть перераховані благодійному фонду "Таблетки", який вже більше 10 років допомагає онкохворим дітям долати рак. 

"На сайті ви зможете вибрати область, де хочете, щоб лісівники висадили ліс і внести благодійний внесок", - додали в лісовому офісі.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ