У Лимані рятувальники другу добу гасять масштабну пожежу | ZI.ua
Акция закончилась

У Лиманському лісництві другу добу триває ліквідація масштабної пожежі

16 вересня 2024, 11:57 | Надзвичайні події | Лиман 168
Поділитися:
У Лиманському лісництві другу добу триває ліквідація масштабної пожежі

На Донеччині рятувальники другу добу продовжують ліквідацію масштабної пожежі в Лиманському лісництві. Станом на 09:00 вогнем знищено близько 240 га лісу. 

Вчора вночі ворог обстріляв місто Лиман, внаслідок чого виникло загоряння лісу, повідомили на сторінці ДСНС Донецької області.

Через сильний поривчастий вітер вогонь поширився в глиб лісу на сотні метрів. За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, на території Донецької області пориви вітру становили 15-20 м/с.

"На місці події залучено особовий склад Донецького та Запорізького гарнізонів, працівники лісового господарства. Піротехнічні розрахунки обстежують шляхи під'їздів техніки та підходів особового складу до осередків загорянь", — повідомляють рятувальники.

Ситуацію моніторять за допомогою безпілотників. Організовано чергування пожежників поблизу населених пунктів, щоб уникнути поширення пожежі. 

Ліквідація пожежі продовжується.

Нагадаємо, тиждень тому на Донеччині рятувальники ліквідували масштабну лісову пожежу на території НВП «Святі гори», яка тривала вісім днів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ