Патрульні Краматорська зупинили двох водіїв у стані сп'яніння та без документів | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську зупинили двох нетверезих водіїв без документів, один намагався підкупити патрульних

1 серпня 2024, 19:29 | Кримінал | Краматорськ 189
Поділитися:
У Краматорську зупинили двох нетверезих водіїв без документів, один намагався підкупити патрульних

Патрульні Краматорська зупинили двох водіїв у стані сп'яніння та без документів. Обох чоловіків усунули від управління повідомили у патрульній поліції.

Вчора вдень у Краматорську інспектори зупинили автомобіль ВАЗ-2112. За кермом був 29-річний громадянин. Під час спілкування із чоловіком патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд стану сп'яніння водій погодився. Перевірка за допомогою приладу Drager показала 3,03 проміле, що у 15 разів більше за допустиму норму 0,2 проміле. 

До того ж чоловік керував авто без посвідчення водія та реєстраційного документа на авто. Інспектори усунули водія від керування транспортним засобом та склали на громадянина постанову.


Того ж дня екіпаж патрульних зупинив транспортний засіб Alpha, яким керував 39-річний громадянин. У ході спілкування з'ясувалося, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Повідомляється, що чоловік проходити огляд відмовився. Крім того, громадянин не мав права керування транспортним засобом і цей транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому законом порядку. 

"Поліцейські повідомили водія про те, що за вказане правопорушення на нього буде складено адміністративні матеріали. Але громадянин, бажаючи уникнути відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі однієї тисячі гривень. Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, але безуспішно — попередження громадянин проігнорував та наполягав на своїй пропозиції", — повідомили патрульні.

В результаті водія від управління усунули, і склали на нього протокол та постанову, а також викликали на місце слідчо-оперативну групу.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ