У Краматорську можна знову оформити документи | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську знову можна оформити паспорт ID та закордонний паспорт

18 червня 2024, 17:43 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Слов'янськ, Добропілля 9195
Поділитися:
У Краматорську знову можна оформити паспорт ID та закордонний паспорт

У Краматорську знову доступна послуга оформлення внутрішнього паспорта у вигляді ID-картки та закордонного паспорта. 

Записатись на прийом можна онлайн, повідомила Міграційна служба Донецької області.

"Краматорський відділ ГУДМС відновив адміністративні послуги з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки та закордонного паспорта", — йдеться у повідомленні.

Записатися на прийом для подання документів можна за допомогою онлайн-сервісу Електронна черга. Запис доступний на найближчі два тижні. 15 день стає доступним для запису о 00:00 (з урахуванням робочих днів).

Щоб записатися в електронну чергу, потрібно зайти в розділ "Електронна черга", вибрати спосіб реєстрації (через месенджер Telegram або за номером телефона). При реєстрації по телефону необхідно ввести свій чинний номер, і отримати на нього автоматичне SMS-підтвердження. Далі у сервісі реєстрації необхідно обрати регіон — "Донецька область", та конкретний підрозділ — "Краматорський відділ ДМСУ у Донецькій області".

У полі "я не робот" поставити відмітку та обрати потрібну послугу — "Паспорт громадянина України для виїзду за кордон" або "Паспорт громадянина України у вигляді картки".

Після цього вибрати зручний час для візиту та введіть необхідні особисті дані. Підтвердження запису надійде як SMS з інформацією про реєстрацію.

У міграційній службі нагадали, що під час повітряної тривоги надання адміністративних послуг зупиняється.

На Донеччині відновив роботу Слов'янський відділ міграційної служби. Там можна оформити паспорт громадянина України у вигляді картки та закордонний паспорт,


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ