У Краматорську з'явився перший Хаб громадської безпеки | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську з'явився перший Хаб громадської безпеки

29 липня 2024, 20:30 | Офіційно | Краматорськ 90
Поділитися:
У Краматорську з'явився перший Хаб громадської безпеки

У Краматорську з'явився перший Хаб громадської безпеки, до створення якого долучилися патрульні. 

"Втілювали проект у життя разом із громадськими організаціями, Police Stabilization Project - PSP та управлінням освіти Краматорської міської ради. Безпека та обізнаність громадян – наш пріоритет. І нещодавно ми представили Хаб громадськості та розповіли про основні пріоритети роботи", - повідомили на сторінці патрульної поліції.

Поліцейські зазначили, що цей простір спеціалізуватиметься на проведенні освітніх занять для дітей та дорослих, а також буде корисним активістам та волонтерам, які працюють у Краматорському районі. 

"Заняття проводитимуться для освітян, переселенців, уразливих категорій громадян. Проводитимуть їх професіонали зі структур поліції та ДСНС, а також будуть залучені експерти, - додали у поліції.

Зазначається, що в умовах повномасштабного вторгнення громадянам дуже важливо знати алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях: як надавати медичну допомогу собі та іншим, як поводитися при виявленні вибухонебезпечних предметів, як протидіяти гендерно-обумовленому насильству, а також дотримуватися правил дорожнього руху.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ