Селидове, Краматорськ, Лиман та Добропілля: Рятувальники показали наслідки пожеж | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську з раннього ранку гасять пожежу на звалищі

24 липня 2024, 13:06 | Надзвичайні події | Краматорськ, Добропілля, Лиман 105
Поділитися:
У Краматорську з раннього ранку гасять пожежу на звалищі
Горит мусор в Краматорске

17 пожеж ліквідували рятувальники Донецької області минулої доби на території області, 8 з яких виникли внаслідок обстрілів.

Вчора внаслідок обстрілу с. Сонцівка Покровського району спалахнув житловий будинок та автомобіль. Займання було ліківідовано на загальній площі 40 кв. м. 


Вчора о 13:27 рятувальники Селидівського гарнізону прибули на виклик про пожежу легкового автомобіля. О 13:38 надзвичайники ліквідували загоряння на площі 3 кв. м. 

У м. Добропілля надзвичайники залучалися до ліквідації пожежі біля приватного домоволодіння. На місці події пожежники встановили, що відбувається горіння двох господарських будівель. Вогонь було загашено на площі 44 кв. м. 


Вже сьогодні о 04.55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на території КП "Донецький регіональний центр поводження з відходами" у Краматорську.

"На місце події прибули рятувальники 12-го державного пожежно-рятувального загону та встановили, що відбувається горіння побутових відходів. Надзвичайники о 08:31 локалізували загоряння на площі 1000 кв. м, ліквідація пожежі продовжується", — повідомили у ДСНС.

Пожежі у Лиманській ТГ

Окремо рятувальники повідомляють про пожежі у Лимані. Там минулої доби троє загиблих та троє поранених. Повідомляється, що росіяни обстріляли житлову забудову. Зайнялися два приватні будинки. Вогонь поширився на площу 150 кв. м. 

Після ще одного обстрілу спалахнули дві господарські будівлі. Вогонь ліквідовано на загальній площі 72 кв. м. 

Наступний обстріл стався по селищу Дробишеве Краматорського району, внаслідок чого спалахнув хвойний ліс на території Дробишевського лісництва. Займання поширилося площею 500 кв. м. 


Увечері росіяни знову обстріляли житлові забудови Лиману. Зайнялася літня кухня на території приватного будинку. 

Усього за добу обстрілами пошкоджено 19 будинків та магазин у Лиманській ТГ.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ