У Краматорську чоловік убив знайому через ревнощі | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську розкрили вбивство жінки

4 грудня 2023, 18:24 | Кримінал | Краматорськ 1440
Поділитися:
У Краматорську розкрили вбивство жінки

У закритій квартирі у Краматорську виявили труп жінки. Оперативники встановили, що приводом вбивства стали ревнощі. Причетного до тяжкого злочину затримано.

Тривогу забив знайомий жінки. Він повідомив поліцейським, що 40-річна жінка вже п'ять днів не виходить на зв'язок і двері квартири не відчиняє. Правоохоронці прибули за вказаною адресою та за допомогою працівників ДСНС відчинили вхідні двері. У ванній кімнаті було тіло господині житла зі слідами насильницької смерті, по інших приміщеннях були розкидані речі. 

Співробітники карного розшуку з'ясували, що останнім часом жінка жила сама. Після проведення оперативних заходів встановили її знайомих – найбільші підозри викликав один із них, раніше засуджений за наркозлочини. Як виявилося, 44-річний краматорчанин був колишнім співмешканцем загиблої. Поліцейські виявили його у квартирі у приятеля, де він переховувався. 

Підозрюваний розповів, що все сталося через ревнощі. Кілька місяців вони не спілкувалися, але того вечора він прийшов до жінки додому і після сварки задушив. Тіло поклав у ванну і вийшов, зачинивши двері на замок. Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Умисне вбивство Кримінального кодексу України. Його тримають під вартою.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ