У Костянтинівці внаслідок обстрілу зруйновано складське приміщення елеватора | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці зруйновано складське приміщення, будинки та ЛЕП: Зведення по області

4 вересня 2024, 10:45 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Лиман 1128
Поділитися:
У Костянтинівці зруйновано складське приміщення, будинки та ЛЕП: Зведення по області
Последствяи удара по Константиновке

За 3 вересня на Донеччині загинув 1 мешканець: у Веселому Гаї. Ще 3 людей поранено: 2 у Покровську, 1 у Новоселидівці, повідомляє ДонОВА. Також обласна адміністрація оприлюднює оперетивну ситуацію по області станом на ранок 4 вересня. 

Покровський район. У Курахівській громаді загинула людина в Веселому Гаю , обстріляні приватні сектори у Кураховому, Ганнівці, Вовченці і Трудовому. У Покровську пошкоджено будівлі двох підприємств і об'єкт інфраструктури. У Мирнограді обстріляно промисловий майданчик. Під постійними обстрілами Мар'їнська і Гродівська громади.

Краматорський район. У Торському Лиманської громади зруйновано 2 будинки. У Костянтинівці зруйновано підприємство, пошкоджено 2 будинки.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу за добу.

"03.09.2024 р. о 10:53 стався ворожий авіаудар КАБ-500 (керована авіаційна бомба з модулем УМПК) по місту Костянтинівці – завдано удару по території товариства з обмеженою відповідальністю. Внаслідок обстрілу зруйновано складське приміщення елеватора. Пошкоджено 2 приватні будинки, лінію електромережі ДПЕК. Постраждалих немає. 

Протягом доби під ворожими обстрілами також знаходилися Біла Гора, Ал.Шультино, Діліївка, Нелипівка, Іванопілля, Предтечино, Ступочки, Миколаївка, Маркове, Травневе, Новомаркове (попадання раніше зруйнованими будинками, містами, полями, дорогами, лісосмугами). Інформація про постраждалих не надходила", — повідомили у ГВА.


Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено будинок.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ