Які професії найбільш затребувані в Константиновкн | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці значно зменшилася кількість безробітних

12 вересня 2023, 19:36 | Офіційно | Костянтинівка 11586
Поділитися:
У Костянтинівці значно зменшилася кількість безробітних
Фото из открытых источников
За даними міського Центру зайнятості на 1 вересня, на обліку перебувало 674 безробітних, на 1 серпня таких було 749.

Серед тих. хто на обліку, 52 укладальника = пакувальника, 43 продавця, 49 машиністів котлів, 18 овочівників, 16 апаратників водоочищення.

Хочуть працевлаштуватися 13 водіїв, 12 маркувальників, формувальників ковбасних виробів і прибиральників службових приміщень, 11 робочих з благоустрою.

Серед вільних вакансій кілька місяців поспіль лідирує медична сфера. У лікувальних установах потрібні лікарі різної спеціалізації.

А саме: пульмонолог, ендоскопіст, по ультразвукової діагностики, функціональної діагностики. У лікарнях громади не вистачає терапевта, невропатолога, рентгенолога, кардіолога, психіатра і педіатра.

На підприємствах міста працевлаштують слюсаря аварійно-відновлювальних робіт, тракториста, агента з постачання, дорожнього робітника.

Вільні вакансії слюсаря-електрика по ремонту електроустаткування, машиніста екскаватора одноковшового і крана автомобільного. А також – майстра ділянки, електрогазозварника і контролера газового господарства.

Жителів Костянтинівки запрошують на роботу і в інші города.Так дозировщик харчової продукції потрібно в Дружківці, є вільні вакансії і в Староконстантинові Хмельницької області.

На роботу візьмуть оператора автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів і установок, водія навантажувача і вантажника.

Серед військових вакансій командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій, гранатометник, діловод. А також - електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілок і тракторист.

До суспільно корисним роботам в серпні в Костянтинівці були залучені 165 безробітних.

За січень – серпень виданий 41 ваучер на навчання за затвердженим переліком професій. Сьогодні цей перелік налічує 123 професії і спеціальності в сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 095-206-86-51, 095-121-18-34. У приміщенні міського центру зайнятості продовжує працювати консультаційний пункт для надання послуг особам, які шукають роботу. Час роботи – з 10:00 до 13:00, тел. 095-121-18-34.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ