Влада Костянтинівської громади вирішила провести ремонт доріг | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці збираються відремонтувати дороги на 63 млн

2 вересня 2023, 09:00 | Офіційно | Костянтинівка 12156
Поділитися:
У Костянтинівці збираються відремонтувати дороги на 63 млн
Константиновка, ул Олекси Тихого

Договір між Управлінням комунального господарства Костянтинівки і виконавцем був підписаний  29 серпня. Загальна сума трьох тендерів на ремонт доріг в Костянтинівці становить 63,895 тисяч гривень. Планують відремонтувати ділянки по вул. Олекси Тихого, вул. Чехова, вул. Калмикова, вул. Мірошниченко, вул. Соборності з під'їздами до вул. Братів Котельникових і вул. Островського, повідомляється на сайті Рrozorro

Всі три тендери виграло ТОВ «УКРЕНЕРГОГРУПП». Компанія зареєстрована більше 12 років тому і займається будівництвом доріг, автомагістралей та іншими будівельно-монтажними роботами, хоча має дуже низький статутний капітал (15 тисяч грн) в порівнянні з обсягами планованих робіт.  Як повідомляють журналісти видання Новини Краматорська, кінцевий бенефіціар цієї компанії, Артур Адамян Арамі, в 2015 році був затриманий як потенційний посередник в передачі хабара в розмірі півмільйона гривень. Разом з ним також був затриманий і. о. гендиректора «Югвійськбуду» Михайло Клименко. Підозру обом учасникам було вручено за ч. 3 ст. 368 КК України, що передбачало до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Приморський райсуд Одеси встановив заставу в розмірі 2,29 млн гривень для Клименко і Адамяна. У військовій прокуратурі підозрювали Клименко в тому, що він отримав хабар за передачу трансформаторної підстанції  «Югвійськбуду» приватній фірмі. На суді Клименко і Адамян стверджували, що підстанцію «Армхімпрому» передали ще до того, як  «Югвійськбуд» отримав нового керівника. Фірма «Армхімпром» нібито уклала договір з одеської компанією «Полімікс» на надання послуг трансформаторної підстанції. Незабаром представник «Полімікса» попросив збільшити поставки енергії на 20 кВт. Адамян повідомив, що для цього необхідні кошти на ремонт обладнання. Адамян, який виступав посередником, стверджував в суді, що вартість послуги становила півмільйона гривень, і представник «Полімікса» вирішив передати гроші готівкою. При цьому Клименко не мав ніякого відношення до цієї угоди. Свідок з одеської фірми підтвердив ці твердження. 

Раніше Михайло Клименко був директором-ліквідатором відомих підприємств в Лісічанске, таких як «Завод РТІ», «Ліссода», «Лисичанська ТЕЦ». Під час обшуків у його банківському відділенні знайшли 185,4 тис. доларів, 70 тис. гривень та 1,3 тис. євро, а також золоті зливки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ