У Костянтинівці одна людина загинула, ще двоє отримали поранення | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці загинув чоловік внаслідок ранкового обстрілу. Фото

24 вересня 2024, 12:32 | Надзвичайні події | Костянтинівка 3453
Поділитися:
У Костянтинівці загинув чоловік внаслідок ранкового обстрілу. Фото

Сьогодні вранці Костянтинівка знову зазнала обстрілу, є жертви. Про наслідки російської атаки повідомив на своїй сторінці у телеграм начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Одна людина загинула, ще двоє зазнали поранень — такі попередні наслідки обстрілу міста.

"Росіяни скинули на місто дві керовані авіабомби. Загинув 39-річний чоловік, ще двоє отримали поранення та перебувають у стані середньої тяжкості. Пошкоджено 2 інфраструктурні об'єкти та господарське приміщення", — йдеться у повідомленні.

Оновлено

Прокуратура Донецької області повідомила про подробиці ранкового обстрілу. Загинув один із комунальників. Ремонтна бригада працювала на одній із міських котелень.

"За даними слідства, 24 вересня 2024 року, о 10:23, російська армія нанесла два авіаудари по м. Костянтинівка. Попередньо, ворог використав для атаки на населений пункт «КАБ-250» з УМПК. В епіцентрі вибухів опинилась котельня комунального підприємства, де в той час працювала бригада ремонтників. Один з чоловіків 39 років від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. Двоє його 37 і 39-річних колег зазнали мінно-вибухових травм, осколкових поранень стегон та ока. Постраждалим надано медичну допомогу. Через атаку окупантів пошкоджено будівлю котельні, господарське приміщення, трубопровід", — йдеться в повідомленні.



Нагадаємо, дві авіабомби росіяни скинули на місто також учора вранці. Пошкоджено 2 фасади багатоквартирних будинків, 2 фасади приватних будинків, лінію електромережі ДТЕК, лінію газопроводу. Сьогодні вночі Костянтинівку обстріляли із РСЗВ "Смерч".



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ