У Костянтинівці за тиждень виявлено численні пошкодження об'єктів системи | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці за тиждень виявлено численні пошкодження об'єктів системи газопостачання

16 жовтня 2023, 20:09 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 1914
Поділитися:
У Костянтинівці за тиждень виявлено численні пошкодження об'єктів системи газопостачання

Донецькоблгаз інформує щодо виконаних протягом тижня робіт.

У Покровську відновлено газопостачання до багатоповерхівки, яка була пошкоджена внаслідок обстрілу 7 серпня. У результаті аварійно-відновлювальних робіт до 54 абонентів будинку відновлено газопостачання; 2 абоненти опломбовано; 24 — відключено від системи газопостачання.

У Костянтинівці протягом тижня виявлено численні пошкодження об’єктів системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій. Зокрема, у с. Іванопілля виявлено 5 пошкоджень газових мереж. Як зазначалося раніше, газопостачання у цьому селі відновлено до понад 400 абонентів приватного сектору.

У Слов’янську виконано реконструкцію газової мережі, де внаслідок бойових дій було пошкоджено дворовий ввід. Крім того, фахівці Слов’янського УГГ продовжують працювати над відновленням газопостачання у Лимані. У деокупованому місті протягом тижня виявлено 21 пошкодження об’єктів системи газопостачання.

У Рай-Олександрівці зафіксовано 8 пошкоджень газових мереж, які виникли в результаті бойових дій. В межах аварійно-відновлювальних робіт у селі газовики виконують опресування газопроводів.

У Краматорську газовики виконують реконструкцію газопроводу з підключенням двох абонентів. Напередодні опалювального сезону проводяться ремонтні роботи на фланцевих та різьбових з’єднаннях на кранах багатоповерхових будинків.

Аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу зареєстровано три витоки газу, не пов’язаних з бойовими діями, які спричинили за собою тимчасове відключення 32 абонентів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ