Чиновники Костянтинівки закуплять 13 пікапів за 15,6 млн грн | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці за бюджетні гроші купують 13 пікапів

14 грудня 2023, 18:06 | Офіційно | Костянтинівка 6705
Поділитися:
У Костянтинівці за бюджетні гроші купують 13 пікапів
Иллюстративное изображение

Влада Костянтинівської МВА купує 13 позашляховиків на 15,6 млн. Підрядників уже обрали і договір із ними уклали. Про це повідомляють журналісти Вильного радіо.

Журналістам на письмовий запит в.о. начальника місцевої військової адміністрації повідомив, що авто використовуватиметься для комплектування вогневих груп. Сергій Горбунов повідомив, що розпорядження провести закупівлю видав начальник місцевої військової адміністрації, виконуючи розпорядження начальника обласної ВА. 

"Начальником Костянтинівської військової адміністрації Краматорського району Донецької області було видано розпорядження від 30.11.2023 №567-р “Про придбання транспортних засобів підвищеної прохідності типу “пікап” для комплектування мобільних вогневих груп у кількості 6 одиниць” та 30.11.2023 №568-р “Про придбання транспортних засобів підвищеної прохідності типу “пікап” для комплектування мобільних вогневих груп у кількості 7 одиниць", — сказано у відповіді на інформаційний запит. Подробиць про те, для кого та чого купують машини, чиновники не повідомили.

Невідомо також, чи передадуть ці авто військовослужбовцям. Микола Терещенко направив журналістів із цим питанням до обласної військової адміністрації, щоб "була одна інформація, одна думка". 



Які авто куплять?

Влада міста планує купити шість позашляховиків індійського виробництва "TATA XENON 2X", вартістю 980 500 грн кожен. Постачальник - київська фірма “Авто-регіон”.

І сім авто "PEUGEOT LANDTREK 4х4" 2023 випуску, вартістю 1 387 890 грн кожен. Постачальник - краматорська фірма "Талісман-автостиль". Усі авто мають поставити до кінця місяця.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ