Як будуть навчатись юні мешканці Костянтинівської громади у новому навчальному р | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці визначились з форматом навчального року

28 липня 2023, 18:28 | Офіційно | Костянтинівка 11820
Поділитися:
У Костянтинівці визначились з форматом навчального року

Навчальний рік у Костянтинівській міській територіальній громаді розпочнеться у дистанційному онлайновому форматі через наближеність бойових дій, повідомляє прес-служба Костянтинівської міської військової адміністрації.

Це було зазначено, сьогодні, 28 липня, під час зустрічі керівництва Костянтинівської громади та керівників структурних підрозділів Костянтинівської міської ради з заступником голови Донецької облдержадміністрації Максимом Сандигою, головою Краматорської райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Андрієм Панковим, представниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

– На території громади зруйновано або пошкоджено 15 шкіл, а відтак, відновлення навчального процесу у школах наразі неможливо. Навчальний процес буде організовано в онлайновому форматі, для чого вже існують необхідні механізми. Наразі вирішується питання щодо забезпечення учнів Костянтинівської громади, переміщених до більш безпечних регіонів України, необхідними підручниками, – доповів Олексій Рослов, начальник Костянтинівської міської військової адміністрації.

Також на зустрічі обговорили питання використання бюджету громади, надання компенсацій за зруйноване житло, питання соціального та медичного захисту населення, а також питання інформаційної політики і взаємодії з обласною владою.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ