У Костянтинівці виявили чотири випадки самовільного підключення до газ | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці виявили чотири випадки самовільного підключення до газу

22 квітня 2024, 18:01 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1029
Поділитися:
У Костянтинівці виявили чотири випадки самовільного підключення до газу

У Донецькоблгазі розповіли про проведені роботи за останній тиждень. А також про те, скільки порушників виявили у містах області.

Костянтинівське УГГ

У Костянтинівці фахівцями міськгазу було виявлено та ліквідовано 1 пошкодження системи газопостачання, яке виникло внаслідок бойових дій. Триває ліквідація виявлених раніше пошкоджень газових мереж. Вдалося відновити газопостачання до 32 абонентів. Внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово відключено 4 абоненти.

Слов’янське УГГ

Минулого тижня у Слов’янську внаслідок бойових дій було тимчасово відключено від системи газопостачання 85 квартир. Нині доступ до газу відновлено в повному обсязі. Крім цього, у місті внаслідок аварійних ситуацій, пов’язаних з газом, тимчасово відключено 60 абонентів. За зверненнями споживачів відновлено доступ до газу до 6 абонентів Слов’янська та 6 абонентів Миколаївки.

У Лимані виявлено 2 пошкодження газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. Від системи газопостачання відключено 2 абоненти у зв’язку з руйнацією будинків. Водночас у деокупованому місті вдалося відновити газопостачання до 9 абонентів. Після ремонтних робіт по усуненню витоків газу на відключаючих пристроях доступ до газу поновлено до 75 абонентів. Протягом тижня газовики відпрацювали 18 ремонтних заявок. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 27 абонентам у м. Миколаївка.

Краматорське УГГ

У Краматорську через падіння дерева на газопровід від системи газопостачання відключено 1 будинок. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 9 абонентів. Протягом тижня газовики виконали 115 ремонтних заявок. Виконано реконструкцію системи газопостачання за заявкою абонента. Відновлено газопостачання до 200 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. 

Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 165 квартир. Зазначається, що відновлення газопостачання після ремонтних робіт здійснюється до всіх абонентів, де немає порушень чинних нормативних документів. Мобільні бригади абонвідділу надали фахові консультації 40 абонентам селища Біленьке, 20 — у Красноторці та 26 у селищі Ясногірка.

У Дружківці виявлено 2 пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій.

Красноармійське УГГ

У Покровську виявлено 1 пошкодження газових мереж, яке виникло внаслідок бойових дій. Крім цього, у місті внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово відключено 5 абонентів. За зверненням споживача відновлено газопостачання до 1 абонента. Газовики усунули понад 20 витоків газу, виявивши їх за допомогою приладу «RMLD». Відновлено газопостачання до 20 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Відпрацьовано 6 ремонтних заявок. Відремонтовано 3 опори газопроводу та ділянку підземного газопроводу. 

Виконано газифікацію квартири у м. Мирноград. Виконано ТО запірної арматури у кількості 44 од.

За кошти населення тривають роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

За тиждень газовики склали 14 актів через незаконне підключення до газу:

Слов'янськ - 5, 
Краматорськ - 3,
Костянтинівка - 4, 
Дружківка - 2.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ