У Костянтинівці відремонтують систему опалення для притулку бездомних | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці відремонтують систему опалення для притулку бездомних

13 травня 2024, 16:28 | Офіційно | Костянтинівка 2535
Поділитися:
У Костянтинівці відремонтують систему опалення для притулку бездомних
КУ "Центр учета бездомных лиц и дом ночного пребывания" в Константиновке / Фото: Суспільне

У Костянтинівці заплановано капітальний ремонт системи опалення в установі, яка забезпечує облік та тимчасовий притулок для бездомних. Для цих робіт чиновники виділили понад 740 тисяч гривень із бюджету.

На платформі публічних закупівель Prozzoro опубліковано відповідний тендер, повідомили журналісти Вільного Радіо.

Замовником послуги виступає КП “Капітальне будівництво” Костянтинівської міськради. Планується капітальний ремонт системи опалення в “Центрі обліку безпритульних осіб та будинку нічного перебування”, розташованому на просп. Свободи (Ломоносова до перейменування).


На ремонтні роботи з бюджету виділено 741 тисячу гривень. Закупівля проводилася без використання електронної системи, договір із підрядником було укладено напряму. Завершити роботи мають до 30 червня 2024 року.

Роботи виконуватиме приватне  костянтинівське підприємство “ДОМРЕМБУД-З”. Воно зареєстроване 17 років назад. Компанія має статутний капітал у 200 тисяч гривень. Основа діяльності підрядника — будівництво житлових та нежитлових приміщень, стругальне виробництво. Найбільше виграних аукціонів у Костянтинівці (7 лотів) та у Дружківці (4 лоти).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ